Badeværelser

En billig og professionel murer til opbygning af badeværelse

  • Etablering af nyt badeværelse i hovedentreprise, hvor der udover murerarbejderne er el, vvs- og maler-arbejder med.
  • Støbning af gulve
  • Etablering af fald
  • Opretning af fald
  • Vådrumsmembranetablering / vådrumssikring
  • Opsætning af fliser efter dine ønsker som fx metrofliser eller andet
  • Lægning af klinker af alle slags travertin, marmorfliser og hvad du ellers kan tænke dig
  • Pudsning af vægge i forskellige pudse-kvaliteter alt efter hvilken slutfinish du ønsker

Ønsker du at ombygge dit gamle badeværelse i dit eksisterende hus vil du udover at have behov for at få lagt fliser og pudset vægge/loft også have behov for elarbejder, vvs-arbejder og maler-arbejder før dit badeværelse fremstå nyt og lækkert.

Her tilbyder Murermester Lundbjerg at sørge for at koordinere murerarbejderne med el, vvs og maler-opgaver så badeværelset er klar til dig til den aftalte dato. Ved nyt badeværelse i eksisterende rum skal den gamle gulvbelægning bankes op før der kan lægges nye klinker eller hvad du ønsker som gulvbelægning. Inden da skal du tage stilling til om der skal være gulvvarme.

Gulvvarmen skal klargøres før der kan lægges det færdige badeværelsesgulv. Murermester Lundbjerg rådgiver gerne om fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Fx er marmor og travertin belægninger mere modtagelige for pletter en klinker.

Ved at lade fliser slutte fx. 30-50 cm før loft giver et roligere udtryk end hvis fliserne går hele vejen op. Måske endda mere varmt end med fliser helt op til loftkanten.

Du har mulighed for at vælge en hel almindelig flise, og måske vælge at få den lagt diagonalt eller i halvstensmønster eller mange andre måder.

Fliser og klinker kan endvidere lægges i sildeben.

Det vil sige, selvom du måske vælger en som udgangspunkt lidt kedelig flise, så kan slutresultatet blive roligt, eksklusivt eller lækkert alt efter hvordan fliserne bliver lagt og hvordan du ønsker at baderummet skal fremstå efter endt renovering.

Murermester Lundbjerg har 24 års erfaring i store og små mureropgaver

Vi arbejder for kunder som gerne anbefaler os til andre. Hos Murermester Lundbjerg er en aftale en aftale. Vi kommer til tiden, og er billige, professionelle og troværdige.

Vi udfører Badeværelse opgaver i Ballerup, Herlev, Skovlunde og Gentofte, Hellerup, Klampenborg. Endog Køge og Stevns.