Tilbygning / ombygning

Tilbygning og ombygning i Herlev, Ballerup og Skovlunde

Går du med tanker om en tilbygning eller ombygning?

Så står Murermester Lundbjerg klar til at byde på opgaven og følge den til dørs. Vi har mange års erfaring og vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Herlev, Ballerup og Skovlunde med deres tilbygninger og ombygninger. Så søger et kompetent murerfirma til at stå for din tilbygning eller ombygning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en tilbygning eller ombygning

Den typiske grund til at man bør overveje at få lavet en tilbygning eller en ombygning, er hvis man enten ønsker mere plads, eller gerne vil udnytte de allerede eksisterende kvadratmeter man har sin i husstand.  Der findes et hav af forskellige tilbygninger og former for ombygning. Det er derfor kun fantasien der sætter grænser. Vi klarer alt lige fra:

  • Støbning af fundament
  • Opmuring af facader
  • Skillevægge i mursten eller Gasbeton

Fordele ved en tilbygning

En udvidelse af ens bolig er en god investering i ens hverdag og velvære, hvis man f.eks. har planer om familieforøgelser, bilkøb, eller man blot ønsker mere plads. En tilbygning er en god løsning, hvis man ikke ønsker at skulle ud og kigge på et helt nyt hus.

Udover at være en god investering i ens daglige liv, så er det også en god investering i fremtiden, da man med de ekstra kvadratmeter oftest vil opleve, at værdien af ens ejendom stiger. Dette er en klar fordel, hvis man engang i fremtiden ønsker at sælge sin bolig.

Fordele ved ombygning

Med en ombygning får man lov til at tage kontrol over indretning. Dette er en fordel, hvis man er flyttet ind i et nyt hus, hvor køkkenet, stuen eller noget andet ikke er efter ens behov og ønsker. når man vælger at bygge om har man altså næsten frie tøjler til at præge strukturen af de forskellige rum i hjemmet.

Lad os stå for din tilbygning eller ombygning

Vi tager altid udgangspunkt i dine krav og ønsker, så vi kan realisere jeres drømme. Vores 24 års erfaring i branchen er din garanti for at arbejdet er af højeste kvalitet. Ønsker du en tilbygning vil du endvidere have brug for tømrerarbejde og el-arbejde. 

Murermester Lundbjerg koordinerer gerne mellem de forskellige fag, så du får en tilbygning eller ombygning færdig til den aftalte tid.

Kontakt os og hør mere om vores til- og ombygninger

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på en tilbygning eller ombygning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 41 60 36 95 eller ved at sende en mail til kontakt@murermesterlundbjerg.com. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.