Tilbygning / ombygning

Tilbygning og ombygning i Herlev, Ballerup og Skovlunde

Går du med tanker om en tilbygning eller ombygning af dit hus?

Så står Murermester Lundbjerg klar til at byde på opgaven og følge den til dørs. Vi har mange års erfaring, og vi har igennem årene hjulpet massevis af kunder i Herlev, Ballerup og Skovlunde med deres byggeprojekter. Så søger du et kompetent murerfirma til at stå for din tilbygning eller ombygning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Derfor bør du få lavet en tilbygning eller ombygning

Den typiske grund til at man bør overveje at få lavet en tilbygning eller en ombygning, er hvis man enten ønsker mere plads eller gerne vil udnytte de allerede eksisterende kvadratmeter man har sin i husstand.  Der findes et hav af forskellige tilbygninger og former for ombygning. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

Vi klarer alt lige fra:

  • Støbning af fundament
  • Opmuring af facader
  • Skillevægge i mursten eller Gasbeton

Fordele ved en tilbygning

En udvidelse af ens bolig er en god investering, hvis du for eksempel har planer om familieforøgelse, bilkøb eller du blot ønsker mere plads. En tilbygning er en god løsning, hvis du ikke ønsker at skulle ud og kigge på et helt nyt hus.

Udover at være en god investering i ens daglige liv, så er det også en god investering i fremtiden, da du, med de ekstra kvadratmeter, oftest vil opleve at værdien af din ejendom stiger. Dette er en klar fordel, hvis du engang i fremtiden ønsker at sælge din bolig.

Fordele ved ombygning

Med en ombygning får du lov til at tage kontrol over indretning. Dette er en fordel, hvis du er flyttet ind i et nyt hus eksempelvis et 70'er hus, hvor køkkenet, stuen eller noget andet ikke er efter dit behov. Hvis du ønsker at bygge om, har du altså næsten frie tøjler til at præge strukturen af de forskellige rum i hjemmet.

Lad os stå for din tilbygning eller ombygning

Vi tager altid udgangspunkt i dine krav og ønsker, så vi kan realisere din drømme. Vores 24 års erfaring i branchen er din garanti for at arbejdet er af højeste kvalitet. Ønsker du en tilbygning vil du endvidere have brug for tømrerarbejde og el-arbejde. 

Murermester Lundbjerg koordinerer gerne mellem de forskellige fag, så du får en tilbygning eller ombygning færdig til den aftalte tid.

Vi tilbyder også at stå for din facaderenovering

Kontakt os og hør mere om vores til- og ombygninger

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på en tilbygning eller ombygning, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 41 60 36 95 eller ved at sende en mail til kontakt@murermesterlundbjerg.com. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.